Hi!

Wij zijn Cryptotakkies

Bitcoin & cryptocurrencies zijn er om te blijven. Daarbij geloven wij ook dat de onderliggende technologie van bitcoin, beter bekend als blockchain technologie, onmisbaar zal zijn voor de ontwikkeling van een veiliger internet. Maar voor je lukraak coins & tokens gaat kopen is het eerst zaak dat je weet waarom bitcoin & cryptocurrencies zo een grote rol hebben in de ontwikkeling van geld van de toekomst.

Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur.

Wat is Cryptotakkies

Cryptotakkies is een online leerplatform dat jongeren & jongvolwassenen praktische en theoretische tools biedt & ze inzicht geeft in de toekomst van het digitale geld en de onderliggende technologie: Blockchain technologie

Wie is Cryptotakkies?

Cryptotakkies is een organisatie die ontwikkelingen van het digitale geld bespreekt op een toegankelijke en begrijpelijke manier. De technologie is al moeilijk zat, dus wij houden het graag simpel.

Wat maakt Cryptotakkies anders?

Cryptotakkies slaat een burg tussen jou & de technologie met simpele en begrijpelijke taal. De technologie is al moeilijk zat, dus wij houden het graag simpel.

Leren over bitcoin, blockchain & cryptocurrencies in begrijpelijke taal

Wij geloven dat de #blockchain-technologie die ten grondslag ligt aan bitcoin, interessant & veelbelovend is, en de potentie biedt om een scala aan nieuwe kansen te creëren voor jou.

Press

20.000

Leden

13

Awards

Risico’s

Waardevermindering van sommige digitale valuta in 2018 en 2019 hebben geleid tot vele verliezen voor jonge investeerders en bedrijven. Jonge beleggers moeten zich realiseren dat het doen van financiële investeringen enorme risico’s met zich brengt.

Wij willen jou daarvoor behoeden. De fouten die wij in het verleden hebben gemaakt, hoef jij namelijk niet te maken.

Het team

  • Raoul Esseboom

    Founder Cryptotakkies

    Als ex-voetballer begrijp ik hoe moeilijk het kan zijn om een stap te zetten in een wereld die je compleet vreemd is. Omscholingstrajecten zijn vaak saai en duren lang. Met Cryptotakkies willen wij nieuwe technologie leuk en vooral toegankelijk maken voor het jonge publiek zodat zij zich kunnen voorbereiden op hun toekomst.

Wil je contact met ons opnemen?

Interesse om samen te werken?

CURSUS

Introductie in de technologie

01 SCROLLSWIPE

Van leren naar investeren

Toekomstgericht

Wij zorgen ervoor dat de toekomst begrijpelijk wordt met Online & Offline lessen over Bitcoin, Blockchains en Cryptocurrencies in begrijpelijke taal.

Simpel

Het doel van leren, is om te begrijpen. Hoe makkelijker wij het maken, hoe sneller jij het gaat begrijpen.

Samen

Alleen reis je snel, maar samen kom je verder. Join onze community, dan komen we er samen uit!

MELD JE AAN

Spotlight

Wat zegt onze community?

Wil je Cryptotakkies updates rechtstreeks naar je inbox?

Door op verzenden te klikken, ontvang je af en toe e-mails van Cryptotakkies. Je hebt altijd de keuze om je uit te schrijven binnen elke e-mail die je ontvangt.
TAG

Iedereen verdient de kans om te leren.

Sed posuere consectetur est at lobortis. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.

START VANDAAG NOG
Copy link
Powered by Social Snap