Hi!

Wij zijn Cryptotakkies

Bitcoin & cryptocurrencies zijn er om te blijven. Daarbij geloven wij ook dat de onderliggende technologie van bitcoin, beter bekend als blockchain technologie, onmisbaar zal zijn voor de ontwikkeling van een veiliger internet. Maar voor je lukraak coins & tokens gaat kopen is het eerst zaak dat je weet waarom bitcoin & cryptocurrencies zo een grote rol hebben in de ontwikkeling van geld van de toekomst.

Wat is Cryptotakkies

Cryptotakkies is een online leerplatform dat jongeren & jongvolwassenen praktische en theoretische tools biedt & ze inzicht geeft in de toekomst van het digitale geld en de onderliggende technologie: Blockchain technologie.

Wie is Cryptotakkies?

Cryptotakkies is een organisatie die ontwikkelingen van het digitale geld bespreekt op een toegankelijke en begrijpelijke manier. De technologie is al moeilijk genoeg, wij houden het graag simpel.

Wat maakt Cryptotakkies anders?

Cryptotakkies slaat een brug tussen jou & de technologie met simpele en begrijpelijke taal. De technologie is al moeilijk genoeg, wij houden het graag simpel.

Leren over bitcoin, blockchain & cryptocurrencies in begrijpelijke taal

Wij geloven dat de #blockchain-technologie die ten grondslag ligt aan bitcoin, interessant & veelbelovend is, en de potentie biedt om een scala aan nieuwe kansen te creëren voor jou.

Press

Risico’s

Waardevermindering van sommige digitale valuta in 2018 en 2019 hebben geleid tot vele verliezen voor jonge investeerders en bedrijven. Jonge beleggers moeten zich realiseren dat het doen van financiële investeringen enorme risico’s met zich brengt.

Wij willen jou daarvoor behoeden. De fouten die wij in het verleden hebben gemaakt, hoef jij namelijk niet te maken.

Het team

  • Raoul Esseboom

    Founder Cryptotakkies

    Als ex-voetballer begrijp ik hoe moeilijk het kan zijn om een stap te zetten in een wereld die je compleet vreemd is. Omscholingstrajecten zijn vaak saai en duren lang. Met Cryptotakkies willen wij nieuwe technologie leuk en vooral toegankelijk maken voor het jonge publiek zodat zij zich kunnen voorbereiden op hun toekomst.

  • Ivan Esseboom

    Head of growth

    Cryptotakkies is dé partij met toekomstperspectief. Ik ben veel wijzer geworden in de cryppto-space

Wil je contact met ons opnemen?

Of heb je interesse om samen te werken?

Copy link
Powered by Social Snap