Hi!

Wij zijn Cryptotakkies

Bitcoin & cryptocurrencies zijn er om te blijven. Daarbij geloven wij ook dat de onderliggende technologie van bitcoin, beter bekend als blockchain technologie, onmisbaar zal zijn voor de ontwikkeling van een veiliger internet. Maar voor je lukraak coins & tokens gaat kopen is het eerst zaak dat je weet waarom bitcoin & cryptocurrencies zo een grote rol hebben in de ontwikkeling van geld van de toekomst.

Wat is Cryptotakkies

Cryptotakkies is een online leerplatform dat jongeren & jongvolwassenen praktische en theoretische tools biedt & ze inzicht geeft in de toekomst van het digitale geld en de onderliggende technologie: Blockchain technologie.

Wat maakt Cryptotakkies anders?

Cryptotakkies is een organisatie die ontwikkelingen van het digitale geld bespreekt op een toegankelijke en begrijpelijke manier. Hiermee slaan we een brug tussen jou & de technologie met simpele en begrijpelijke taal. De technologie is al moeilijk genoeg, wij houden het graag simpel.

Leren over bitcoin, blockchain & cryptocurrencies in begrijpelijke taal

Wij geloven dat de #blockchain-technologie die ten grondslag ligt aan bitcoin, interessant & veelbelovend is, en de potentie biedt om een scala aan nieuwe kansen te creëren voor jou.

Press

Risico’s

Waardevermindering van digitale valuta kan leiden tot grote verliezen voor jonge investeerders, ervaren investeerders en bedrijven. Jonge beleggers moeten zich realiseren dat het doen van financiële investeringen enorme risico’s met zich mee kan brengen.

Als jij een jonge belegger bent, dan willen wij jou hiervoor behoeden. De fouten die wij in het verleden hebben gemaakt, hoef jij namelijk niet te maken.

Het team

Wil je een workshop of een gastles boeken?

Of heb je interesse om samen te werken?