×
Cursus

Bitcoin als Gedistribueerd systeem

Wat ga ik leren bij Cryptotakkies?

Waar gaat de cursus 'Bitcoin als gedistribueerd systeem' over?

In samenwerking met de Hoogleraar Gedistribueerde systemen aan de Technische Universiteit Delft, prof.dr.ir. Dick Epema, hebben we een hele toffe les voor je gemaakt. Wil jij weten wat een gedistribueerd systeem eigenlijk is en wat dit met bitcoin & cryptocurrencies te maken heeft? Volg dan deze speciale les in samenwerking met de Technische Universiteit Delft. Bekijk de volledige cursus agenda op ons online leerplatform & maak kennis met de wereld van bitcoin, blockchains en cryptocurrencies.

ONZE CURSUSSEN

Welke cursussen hebben wij nog meer?

Basis cursus

Starten met Cryptocurrencies

De start voor jouw kennis over bitcoin, blockchain & cryptocurrencies. Wil je een goede basis krijgen over de toevoeging én de werking van bitcoin, blockchain technologie & cryptocurrencies? Start hier met onze basis cursus!

BASIS CURSUS

NFT's als Digitale bewijzen

In samenwerking met Maarten Smakman, initiatiefnemer van het Project Copernicus, hebben we een hele toffe les voor je gemaakt. Leer vandaag nog wat NFT's eigenlijk zijn en hoe jij je kunt beschermen tegen sluwe hackers die met gebruik van smart contracts de wallets van een hoop mensen hebben leeggetrokken!