×
Cursus

NFT’s als Digitale bewijzen

Wat ga ik leren bij Cryptotakkies?

Waar gaat de cursus 'Bitcoin als gedistribueerd systeem' over?

In samenwerking met Maarten Smakman NFT expert & initiatiefnemer van het Project Copernicus, hebben we een hele toffe les voor je gemaakt. Volgens een hoop artikelen zou dit stukje technologie in potentie een hoop problemen kunnen oplossen in het kader van digitaal eigenaarschap. Maar wat is hier allemaal van waar en hoe belangrijk zijn NFT's eigenlijk in praktijk? Tijdens deze les kom jij erachter hoe NFT's werken, hoe mensen met de koop van NFT's geflashed zijn door hele sluwe smart-contracts en wat het meest logische gebruik zou zijn van NFT's in de toekomst!

ONZE CURSUSSEN

Welke cursussen hebben wij nog meer?

Basis cursus

Starten met Cryptocurrencies

De start voor jouw kennis over bitcoin, blockchain & cryptocurrencies. Wil je een goede basis krijgen over de toevoeging én de werking van bitcoin, blockchain technologie & cryptocurrencies? Start hier met onze basis cursus!

BASIS CURSUS

Bitcoin als Gedistribueerd systeem

In samenwerking met de Hoogleraar Gedistribueerde systemen aan de Technische Universiteit Delft, prof.dr.ir. Dick Epema, hebben we een hele toffe les voor je gemaakt. Leer vandaag nog wat gedistribueerde systemen zijn en wat dit precies met bitcoin & cryptocurrencies te maken heeft!