×
Interviews

#28 Wessel Simons, Founder BitcoinMagazine Benelux

BitcoinMagazine Benelux

 

#28 Wessel Simons, Founder BitcoinMagazine Benelux

Wessel Simons (41) is de oprichter van Bitcoinmagazine.nl, onderdeel van mediabedrijf New Block Media. Wessel werkt en woont in Amsterdam-Noord, is getrouwd en tevens vader van drie kinderen.

Bitcoinmagazine.nl is sinds 2017 uitgegroeid tot de grootste bitcoin- en cryptosite van Nederland en België. Maandelijks bereiken zij tussen 150.000 en 180.000 unieke bezoekers met nieuws, interviews, educatie en podcasts. En met ruim 20.000 volgers op diverse sociale media, blijkt de content die gemaakt wordt door Wessel (en zijn partners Robin Heester en Arnold Hubach) in de smaak te vallen.

Vroeger besprak het platform ook nieuws rondom alternatieve coins, nu is Bitcoinmagazine een platform dat dagelijks bericht over ‘bitcoin only’ topics zoals: de technologie, de markt, regulering, educatie, start-ups en nog veel meer.

Wessel is onlangs ook gestart zijn kinderen te onderwijzen over bitcoin! Tijdens dit interview bespreek ik met Wessel waarom zij de switch hebben gemaakt naar ‘bitcoin only‘ nieuws, en hoe hij zijn kinderen zover gaat krijgen om ook meer te leren over deze nieuwe vorm van geld!

Heb je nog een vraag of een opmerking? Laat het ons weten.

Copy link
Powered by Social Snap