×
Interviews

#36 Robert Bakker, Chairman van de Electra Foundation

Electra Foundation

 

#36 Robert Bakker, Chairman van de Electra Foundation

Ik sprak Robert Bakker die naast zijn werkzaamheden bij Novisource N.V. en ABN AMRO MeesPierson ook eens betrokken is bij het coreteam van het Electra project! Ondanks dat hij zijn school nooit heeft afgemaakt, heeft Robert het ver weten te schoppen. Na het mislukken van zijn studie weet hij zich even geen raad. Maar zijn vader daarentegen, die wist wel wat er moest gebeuren:

“Mijn vader gaf aan; zolang je in mijn huis woont, ga je aan het werk! Zodoende ging ik bij ABN AMRO aan de slag als helpdesk medewerker .”

15 jaar lang heeft Robert zichzelf omhoog gewerkt in het bank wezen. Maar in 2017 komt hij in aanraking met bitcoin, en twee jaar is hij Chairman bij de Electra foundation, een non-profitorganisatie en opgericht om oplossingen te bieden voor betalingen met behulp van blockchain-technologieën.

Momenteel heeft Electra een community van meer dan 30.000 leden waarvan meer dan 100 vrijwilligers hun tijd en inspanningen besteden aan het laten groeien van het project door de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten, het verbeteren van de blockchain door middel van de laatste branche-innovaties, het vergroten van het bewustzijn door middel van evenementen en digitale marketing en bouw.

Hoe Robert al deze verschillende werkzaamheden combineert en hoe je met Electra super snel waarde kunt versturen zie je tijdens dit interview!

PS: Je krijgt een gratis demonstratie van de snelheid van Electra!

Copy link
Powered by Social Snap