×
interviews

#23 Chris Dawe, CEO & Founder van Effect.AI

Effect.AI

 

#23 Chris Dawe, CEO & Founder van Effect.AI

Chris Dawe is de co-founder en CEO van het Amsterdamse EFFECT.AI. Ook wil je geen ruzie met Chris die, naast een eigenaar van een Muay Thai sportschool, ook professioneel vechter is geweest. Met zijn ervaring vanuit de topsport en de 20 jaar ervaring in Business, Marketing, Sales en Project Management was de volgende stap naar een nieuw eigen bedrijf een logische.

Samen met zijn partners Jesse Eisses & Laurens Verspreek, wordt er gebouwd aan een open, democratisch en gedecentraliseerd netwerk voor kunstmatige intelligentie. Op dit netwerk draaien verschillende platformen, gebaseerd op slimme contracten ingezet op de EOS-blockchain. Met kunstmatige intelligentie (AI) kun je namelijk een hoop menselijke taken en processen versnellen door computers deze taken te laten oplossen. Zo is de ondertiteling bij dit interview gemaakt door het algoritme van Effect.AI!

Wat kunstmatige intelligentie (AI) is, wat dit te maken heeft met blockchain en hoe Effect.AI deze twee nieuwe technologieën aan elkaar heeft gekoppeld hoor je tijdens dit interview!

Heb je nog een vraag of een opmerking? Laat het ons weten.

Copy link
Powered by Social Snap