#21 Litebit, Official partner Cryptotakkies!

Raoul Esseboom

October 15 2021

Official partner Litebit

Cryptotakkies gaat een officieel partnerschap aan met de beste broker van 2019 & 2020: Litebit! #GANG

Wat is de beste crypto exchange van Nederland? Top 5 ...

 

Waarom?

Omdat Litebit & Cryptotakkies beide de cryptocurrency wereld willen versimpelen en toegankelijk willen maken voor iedereen.

De technologie is namelijk al moeilijk zat. Dus wij houden het graag simpel.

En dat simpel maken, dat doet Litebit ook. Het veilig kopen & veilig bewaren van cryptocurrencies is bij Litebit letterlijk kinderspel.

Middels hun mobiele wallet kun je razendsnel cryptocurrencies kopen & opslaan. MAAAAR, voor je cryptocurrencies gaat kopen is het eerst van belang dat je weet welk probleem de coin of het token oplost. Weet je dat niet? Misschien nog ff wachten homezz!

(Nog niet) Kopen bij Litebit

Hoe kan ik veilig cryptocurrencies leren kopen?

Als je cryptocurrencies gaat aanschaffen, doe dit dan bij gerespecteerde Nederlandse bedrijven die zich ook houden aan de Nederlandse wetgeving. Litebit is een bijzondere partij die zich aan alle regels houdt & de verkoop van cryptocurrencies ook nog eens ontzettend gemakkelijk maakt. En daar zijn ze dan ook voor beloond.

Litebit is namelijk al twee jaar op rij uitgeroepen tot beste broker!

Bij Litebit kun je naast bitcoin ook nog andere cryptocurrencies kopen. In de onderstaande video leg ik je uit hoe je eenvoudig met bitcoin kunt kopen met iDEAL bij Litebit!

Litebit

 Thank You @Litebit voor het vertrouwen en het steunen van onze missie!

Ook interessant