#24 Cryptotakkies in het Leidsch Dagblad, Haarlems Dagblad & Noordhollands Dagblad!

Raoul Esseboom

August 8 2022

Raoul leert jongeren alles over crypto

Nou alles, alles, dat is natuurlijk een beetje overdreven. Maar dat we ons best doen om jongeren van zo veel mogelijk informatie te voorzien op een niet suffe manier en in een taal die ze bekend is, ja zeker! En voor de duidelijkheid: wij leren niemand om wallets te hacken en/of fraude te plegen!

In het volledige artikel krijg je wel een klein idee van de strekking van onze workshops, namelijk dat je kunt leren om te creëren. Bij Cryptotakkies geloven we dat het opdoen van permanente kennis jongeren en jongvolwassenen kan helpen om een betere wereld te bouwen. Wij zien het als onze plicht om educatie te bieden in een vorm die voor de ontvanger plezierig is. Plezier maakt het leren namelijk vele malen leuker.

Hier een klein stuk uit het super leuke artikel, geschreven door Anne de Vries!

Een workshop van Esseboom gaat al gauw verder dan een les over investeren in crypto. „Veel jongeren denken dat alles in de wereld altijd al besloten is. Maar als je er niet happy mee bent, ’hoe de wereld gebouwd is’, kan je er wat aan doen. Dat begint met het lezen van een boekje zodat je kunt snappen wat andere mensen hebben gebouwd en met welke gedachte. Als je denkt dat het anders moet of kan, change it”, zegt hij. „Het zou tof zijn als ze dat oppikken uit de workshop. Als ze nu met zestien jaar nog niet bezig zijn met crypto, zijn ze dat over vijftien jaar misschien wel. Waarom zouden we ze niet voorbereiden op die toekomst, of zorgen dat ze daar invloed op kunnen hebben?”

Ben je al benieuwd naar de rest?

De volledige tekst van dit artikel kun je lezen door te klikken op de onderstaande knop! ❤️

Volledige artikel lezen

Cryptotakkies workshop Leren over crypto

Ook interessant