Level 2: Verdieping in Cryptocurrencies

Cryptocurrencies zijn virtuele muntjes die gebruikt worden in complexe systemen die zijn gemaakt zijn op basis van afspraken en wiskundige foefjes. De afspraken in deze systemen zorgen ervoor dat iedereen zich aan de vooraf afgesproken regels houdt en het systeem goed kan functioneren. 

 

Wil jij een verdiepingsslag in de werking van cryptocurrency? Wil je weten hoe de systemen achter cryptocurrencies werken, en welke problemen cryptocurrencies precies oplossen?

 

Ga verder naar Level 2: Verdieping in Cryptocurrencies

 

Neem contact op

Hoe weet ik of deze workshop iets voor mij is?

Wij geloven dat cryptocurrencies na 2030 niet meer weg te denken zijn uit het leven. Als jij er ook van overtuigd bent dat cryptocurrencies hier zijn om te blijven, maar meer wil leren over de werking van cryptocurrencies, de verschillen tussen coins en de problemen die cryptocurrencies kunnen oplossen, dan is deze workshop de ideale tweede stap!

Wil jij weten hoe bitcoin, cryptocurrencies & blockchains werken, én waarom bitcoin niet meer is weg te denken uit ons financiële systeem?

Wil je zonder stress bitcoin kunnen kopen en ervoor zorgen dat je deze naar het juiste bitcoin adres kunt versturen? Wil je leren hoe je ook andere cryptocurrencies kunt kopen? Wil je weten waarom blockchain systemen een cruciaal onderdeel zullen vormen van de dataeconomie? Of wil je er gewoon achter komen hoe leuk & leerzaam de workshops van Cryptotakkies zijn?

Volg onze online cursus, of boek een exclusieve workshop voor jou & je vrienden of collega’s!

Boek een workshop

Wat zeggen onze klanten? Swipe of sleep!

Zij waren jullie al voor

De spelers van Heracles Almelo, de middelbare scholieren van het HLZ, de studenten van het ROC, en nog vele anderen gingen je voor. Met allemaal hetzelfde doel: leren over bitcoin, blockchain en cryptocurrencies. Van Leren, naar investeren.

Wat levert het op?

Volg de workshop Verdieping in Cryptocurrencies en leer:

•  Hoe cryptocurrencies werken
•  Wat complexe systemen zijn
•  Waarom blockchain technologie wordt gebruikt bij cryptocurrencies
•  Waarom blockchain technologie wordt gebruikt bij cryptocurrencies
•  Wat het verschil is tussen een coin & een token
•  Welk probleem cryptocurrencies oplossen in ons nieuwe internet
•  Hoe jij jezelf kunt beschermen tegen hackers en fishers
En nog veel meer!

Waar wacht je nog op!?

 

Ik wil een workshop