Level 1: Starten met Cryptocurrencies

Bitcoin & cryptocurrencies zijn er om te blijven. Daarbij geloven wij ook dat de onderliggende technologie van bitcoin, beter bekend als blockchain technologie, onmisbaar zal zijn voor de ontwikkeling van een het nieuw & veiliger internet. Maar voor je lukraak coins & tokens gaat kopen is het eerst zaak dat je weet waarom bitcoin & cryptocurrencies zo een grote rol hebben in de ontwikkeling van geld van de toekomst.

 

Wil je weten hoe bitcoin werkt, wat blockchain is & waarom er verschillende soorten cryptocurrencies zijn?

 

Begin met Level 1: Starten met Cryptocurrencies

 

Neem contact op

Hoe weet ik of deze workshop iets voor mij is?

Wij geloven dat cryptocurrencies na 2030 niet meer weg te denken zijn uit het leven. Als jij er ook van overtuigd bent dat cryptocurrencies hier zijn om te blijven, maar toch nog vragen hebt over de werking van cryptocurrencies, of je afvraagt waarom bitcoin hier eigenlijk is en in populariteit toeneemt, dan is deze workshop de ideale eerste stap!

Wil jij weten hoe bitcoin, cryptocurrencies & blockchains werken, én waarom bitcoin niet meer is weg te denken uit ons financiële systeem?

Wil je zonder stress bitcoin kunnen kopen en ervoor zorgen dat je deze naar het juiste bitcoin adres kunt versturen? Wil je leren hoe je ook andere cryptocurrencies kunt kopen? Wil je weten waarom blockchain systemen een cruciaal onderdeel zullen vormen van de dataeconomie? Of wil je er gewoon achter komen hoe leuk & leerzaam de workshops van Cryptotakkies zijn?

Volg onze online cursus, of boek een exclusieve workshop voor jou & je vrienden of collega’s!

Boek een workshop

Wat zeggen onze klanten? Swipe of sleep!

Zij waren jullie al voor

De spelers van Heracles Almelo, de middelbare scholieren van het HLZ, de studenten van het ROC, en nog vele anderen gingen je voor. Met allemaal hetzelfde doel: leren over bitcoin, blockchain en cryptocurrencies. Van Leren, naar investeren.

Wat levert het op?

Volg de workshop Starten met Cryptocurrencies en leer:

•  Wat bitcoin anders maakt dan de euro
•  Wat blockchain technologie is en hoe het werkt
•  Hoe jij cryptocurrencies veilig kunt kopen & bewaren bij Nederlandse bedrijven
•  Hoe je zelf transacties kunt uitvoeren en deze kunt volgen op de blockchain
•  Dat investeren veel meer is dan alleen “dingen kopen”
•  Wat de weinig besproken risico’s zijn bij het investeren in cryptocurrencies

Waar wacht je nog op!?

Ik wil een workshop