#28 Beste podcast & crypto-cursus!?

Raoul Esseboom

November 30 2022

Cryptotakkies in de top 3!

Volgens het platform Cryptodomein zijn wij een van de beste crypto podcasts van dit moment!

Op apps als Twitter en TikTok word je vaak overladen met adviezen en advertenties over crypto. Berichten over nieuwe coins, NFT’s en ETF’s kun je onmogelijk ontwijken. Maar hoe deze wereld écht in elkaar zit hoor je maar weinig. Hoe werkt digitaal investeren eigenlijk? En kun je heel snel rijk worden? In ons eerste seizoen zijn we elke week op zoek gegaan naar antwoorden op vragen die waarschijnlijk elke starter in de crypto sector heeft. We hebben experts en kenners uitgenodigd die jou (bijna) alles te leren over bijvoorbeeld blockchain, maar dan wel op een begrijpelijke manier. En het allerbelangrijkste? In onze podcast krijg je nooit roekeloze adviezen over coins of tokens die je zou moeten kopen. Sterker nog, wij raden de koop van random cryptocurrencies af.

Cryptotakkies Podcast

Cryptotakkies podcast
Cryptotakkies podcast

En dat we dan genoemd worden als topper in de lijst van Cryptodomein voelt als een ontzettend groot compliment, helemaal omdat we tussen allerlei grote namen op het gebied van crypto podcasts staan. Sterker nog, we staan in dezelfde lijst van de podcasts die wij zelf beluisteren.

Denk dan aan podcasts zoals:

  1. Satoshi Radio: Een podcasts die al het relevante crypto nieuws combineert met macro economische ontwikkelingen (onze favoriete podcast), en ook uitleg geeft over allerlei technisch ontwikkelde foefjes van bitcoin en ethereum.
  2. Het Nieuwe geld: Een geweldige beeldende podcast die elke ervaring van elke beginnende crypto fanaat bespreekt en een verdiepingsslag maakt in de financiële wereld.
  3. De Cryptocast: Een podcast die al het relevante nieuws behandeld en met enige regelmaat experts uit het veld uitnodigt.

Hier even een aantal redenen waarom je naar de Cryptotakkies podcast moeten luisteren volgens Cryptodomein:

Raoul Esseboom geeft in de podcast Cryptotakkies antwoord op de vragen die iedereen heeft. Hij wil daarbij gelijk duidelijkheid geven over de risico’s die je kunt lopen en de fouten die je, zeker als je je niet voldoende in de crypto’s hebt verdiept, kunt maken. Iedere aflevering is er een expert te gast waarmee hij de achtergronden en details van alle facetten van de cryptocurrency bespreekt.

Dat gaat dan dus bijvoorbeeld over de vraag of de influencers die je op social media gouden bergen met beleggen in crypto beloven, deze claim kunnen rechtvaardigen. Je krijgt tips over wat je moet doen als je in crypto gaat beleggen en hoe je je eigen portefeuille moet beheren voor optimaal resultaat. De podcast heeft inmiddels al meerdere toffe afleveringen.

In Cryptotakkies gaat het lang niet alleen om cryptovaluta zelf, ook het nut, en de werking van blockchain technologie komt uitgebreid aan bod. Door de ontwapende manier waarop Raoul de podcast presenteert, in combinatie met zijn deskundige gasten die eerlijke informatie geven, is het zeker een aanrader om naar deze podcast te luisteren. Zeker als je pas aan het begin staat van het avontuur dat cryptocurrency heet.”

En voor een groot gedeelte klopt dit ook. Wij beseffen ook maar al te goed dat vrijwel alles in de crypto wereld nog in de kinderschoenen staat. Maar om al deze ontwikkelingen uit te leggen in begrijpelijke taal moeten we soms keuzes maken. Vaak gaat dit ten koste van de volledigheid van zaken, maar als het goed is kun jij als beginnende crypto fanaat met onze podcast een goede start maken om vervolgens zelfstandig meer te gaan ontdekken en eventueel experimenteren.

Daarnaast staat ook onze gratis cursus in de top drie op Think Rich! Een groter compliment kunnen wij op dit moment niet krijgen.

Wil jij meer weten over de crypto sector en zijn ontwikkelingen? 

Dan helpen wij jou graag. Beluister dan onze podcasts in jouw favoriete podcast app of neem contact met ons op en boek een workshop of gastles bij Cryptotakkies!

Ook interessant