#30 Dutch Blockchain Days 2023

Raoul Esseboom

June 26 2023

Dutch Blockchain Days 2023

 “Waar technologie, passie en gemeenschap samenkomen”

 

Het is altijd goed om terug te kijken op bijzondere momenten. En ik kan je vertellen dat ik in de afgelopen 4 maanden genoeg bijzondere momenten heb meegemaakt. Zelfs zo bijzonder dat ik gewoonweg te weinig tijd (of mentale ruimte) had om te kunnen schrijven.

En vandaag sta ik even stil bij het moment waar ik zolang op heb gewacht: dat ik voldoende rust heb gevonden om weer te gaan schrijven. Want ondanks dat het Financieel dagblad (terecht) aangeeft dat het piept en kraakt in cryptoland, wordt er nog steeds gebouwd aan een toekomst waarin in ieder geval bitcoin onderdeel van zal uitmaken.

Daarnaast sta ik ook even stil bij de DBD23, het non-profit evenement georganiseerd door gedreven vrijwilligers die vanuit hun passie voor technologie mensen bij elkaar willen brengen.

Mocht je vaker aanwezig zijn geweest bij een bitcoin, blockchain of crypto conferentie dan zal je vast wel hebben gemerkt dat je vaak dezelfde gezichten ziet. Ergens is dat ontzettend leuk omdat het weer een kans biedt om even bij te praten.

Anderzijds vind ik het stiekem ook leuk om nieuwe gezichten te zien. Om nieuwe bouwers, nieuwe enthousiastelingen te zien die een toevoeging en een verbreding zijn voor de gehele sector.

Bij deze ook een compliment aan de organisatie en betrokken partners. Ik had het gevoel dat deze dag meer was dan alleen een conferentie – het voelde als een soort viering van technologische vooruitgang, waarbij erkenning werd gegeven aan de collectieve inspanningen van mensen die deze sector een warm hart toedragen.

Cryptotakkies DBD23 Dutch Blockchain Days

 

Ook interessant