#13 Massive Open Online Course

Raoul Esseboom

September 12 2019

Massive Open Online Course

Deze blogpost is uitgebracht op 12-09-2021

 

It’s a wrap!

Afgelopen maandag gestart met de opnames voor de Massive Open Online Course van de Dutch Blockchain Coalition. Ik ben dankbaar dat de DBC mij de kans heeft gegeven om presentator te zijn voor dit programma. Leerzaam om langs te gaan bij bedrijven en experts te spreken die:

  1. Bezig zijn met oplossingen voor echte problemen zoals eigenaarschap van data. Self Sovereign Identity (SSI) is bijvoorbeeld een project van de overheid dat hier de focus op legt.
  2. Invloed kunnen uitoefenen op de adoptie van blockchain technologie om zodoende Nederland te helpen groeien. Middels een Massive Open Online Course delen cryptocurrency exchanges, pensioenfondsen, advocatenkantoren & overheidsinstanties hun ervaringen met deze technologie.

We sloten de week af middels een interview met ZKH Prins Constantijn Van Oranje-Nassau. Hij vertelde hoe blockchain een bijdrage kan leveren aan het startup klimaat in NL.

Het verkrijgen van kennis over Bitcoin & Blockchain voelt echt als het maken van een reis die gelukkig nog lang niet ten einde is.

Schrijf je nu in voor de Nationale Blockchain cursus. Dat kan door te klikken op deze link!

 

Ook interessant