#32 Cryptotakkies & Bitvavo 🔥

Raoul Esseboom

July 25 2023

Een Partnership om trots op te zijn! 

We hebben groot nieuws! Cryptotakkies is een partnership aangegaan met Bitvavo 🔥🔥🔥!!

Dit is een milestone waar we enorm trots op zijn en graag met jullie willen delen.

Bij Cryptotakkies streven we ernaar om duurzame partnerships aan te gaan die bijdragen aan het vergroten van kennis over de crypto- en blockchainsector. Hierbij zijn we in het specifiek op zoek naar partners die ons willen steunen in het bereiken van onze huidige missie: “Prepare GenZ for Jobs in Web3″.

Wij zijn er van overtuigd dat deze nieuwe samenwerking met Bitvavo gaat ons helpen om nog meer jongeren en jongvolwassenen te bereiken en hen te onderwijzen over de werking & invloed van Bitcoin, blockchain en cryptocurrencies. Hiermee hopen we gezamenlijk bij te dragen aan de groei en versnelling van het adoptieproces van deze technologieën.

Maar dit partnership gaat verder dan alleen het stuk onderwijs waar wij ons hart voor maken. Het is ook een stap in het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Maatschappelijke verantwoordelijkheid in het kader van bewustwording over het koopgedrag van jongeren en jongvolwassenen als het gaat om virtuele muntjes (wat koop je nu eigenlijk?), maar ook verantwoording als het gaat om digitale inclusie en diversiteit. 

Cryptotakkies X Bitvavo crypto leren
Cryptotakkies X Bitvavo

We willen laten zien dat de techsector toegankelijk is voor iedereen, ongeacht sekse, etniciteit of leeftijd. We motiveren jongeren om een realistisch beeld te krijgen van de techsector, die staat voor “maakbaarheid”. Deze maakbaarheid is niet alleen toegankelijk voor jongeren met een financieel economische voorsprong, maar voor iedereen.

Bij Cryptotakkies nemen we onze verantwoordelijkheid “To change the face of tech” dan ook ontzettend serieus. Met dit nieuwe partnership zijn we weer een stap dichterbij het bereiken van dit doel 🎯

We zijn ontzettend blij dat Bitvavo in ons de ideale partner om het kennis niveau op te krikken bij jongeren & jongvolwassenen. Samen zullen we jongeren voorzien van de juiste kennis en hen voorbereiden op (een baan in) de web3 sector. Mits ze dat willen natuurlijk!

Ook partner worden van Cryptotakkies? Neem dan hier contact met ons op!

Ook interessant