#40 Cryptotakkies op bezoek

Raoul Esseboom

October 2 2023

Cryptotakkies X Ally taki

Onlangs had ik de eer om te gast te zijn bij twee bijzondere programma’s. Allereerst bij de TV-show ‘Ally Taki’, gehost door Pascal Fredrik. In deze show worden belangrijke thema’s besproken voor Surinaamse Nederlanders. Elke aflevering ontvangt Pascal kleurrijke gasten waarmee hij niet alleen in gesprek gaat, maar ook de Surinaamse Spreekwoorden Quiz speelt. Als je wilt weten HOE SLECHT ik ben in deze quiz, dan raad ik je aan om echt te gaan kijken…. 🤣

Cryptotakkies X Web3 Pioniers podcast

Daarnaast mocht ik ook aanschuiven bij de ‘Web3 Pioniers’ podcast, een show die in handen is van het dynamische duo Joey & Mike Lelieveld (jawel, het zijn broers!). Zij bespreken de laatste ontwikkelingen op het gebied van Web3, NFTs, DAOs en natuurlijk de metaverse ✅. Twee keer per week nemen zij luisteraars mee op een verkenningstocht door het Nederlandse Web3-landschap, in gesprek met ervaringsdeskundigen of pioniers die de digitale toekomst vorm proberen te geven.

Waar ik normaliter bij de Cryptotakkies podcast de gasten uitnodig, was ik dit keer zelf de gast, wat zeker zorgde voor een interessante dynamiek. Zoals sommigen van jullie wellicht weten, heb ik een atypisch pad bewandeld voor iemand uit de IT-sector. Hierover hebben we uitvoerig gesproken tijdens de podcast, evenals over Cryptotakkies, het kennisplatform dat ik heb opgericht om Web3 begrijpelijk te maken voor zowel de jongere als de oudere generaties.

Voor wie geïnteresseerd is in de diepgaande gesprekken en de verschillende perspectieven die we hebben besproken, check it out!

PS: Als je feedback hebt of een vraag wilt stellen aan Joey, Mike of mij, laat het ons weten. Challaz! 😇

Ook interessant