#43 Cryptotakkies Podcast | Pre-Bull market takkies 📚 🔥

Raoul Esseboom

October 14 2023

Pre-Bull market takkies | “We zijn weer terug!🔥

In de nieuwste aflevering van Cryptotakkies vieren Raoul en Rifa hun terugkeer na een jaar en delen spannende partnerschappen met de OBA en Bitvavo. 

Luisteren

Het eerste seizoen van de Cryptotakkies podcast startte aan het begin van de bear market. Is het mogelijk dat we het tweede seizoen zijn begonnen aan het begin van de bull market😳😳?

We duiken in de fascinerende wereld van Non-Fungible Tokens (NFT’s) en verkennen de connectie tussen NFT’s en voetballegende Ronaldinho. Het gesprek verschuift vervolgens naar de impact van wetgeving op cryptocurrencies, een altijd relevant onderwerp in de snel evoluerende cryptowereld. 

Tot slot delen we een schokkend nieuwsbericht over hoe Bitcoin heeft geleid tot een schietincident bij een Thais echtpaar, wat de donkere kant van crypto benadrukt en het belang van bewustzijn en educatie in deze sector. 

Wil je dieper duiken in deze onderwerpen? Stuur dan een DM naar @cryptotakkies of stuur je vraag naar [email protected] en wij zullen het voor je uitzoeken! 

CHALLAZ

De Cryptotakkies Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door: OBA Bijlmerplein & Bitvavo.

Zoals jullie ongetwijfeld weten, ontbreekt het aan diversiteit in de techsector, en dat gaan wij veranderen. We willen jongeren laten zien dat ze, ongeacht hun achtergrond (zoals opleiding, etniciteit, etc.), een plek kunnen hebben in de techsector.

“Change the face of tech”

We zijn ontzettend trots dat de OBA in ons de ideale Amsterdamse partner ziet om het kennisniveau op te krikken bij jongeren en jongvolwassenen. Samen zullen we jongeren voorzien van de juiste kennis en hen voorbereiden op (een baan in) de web3-sector, mits ze dat willen natuurlijk.

Cryptotakkies Podcast

Ook partner worden van Cryptotakkies 😇 ? Neem dan hier contact met ons op!

Ook interessant