#45 Cryptotakkies Podcast | De versmelting 🔊 🔥

Raoul Esseboom

October 18 2023

De versmelting | “D-Double rapt over Crypto & De eerste bitcoin conferentie🔥

In deze aflevering van Cryptotakkies bespreken Raoul en Rifa diversiteit op de werkvloer en Raoul’s overgang van voetbal naar crypto.

Luisteren

Raoul deelt zijn persoonlijke verhaal over waarom hij gestopt is met voetballen en hoe dit zijn reis in de crypto-wereld heeft gevormd. Het duo bespreekt ook de eerste Bitcoin-conferentie en het verrassend lage aantal views op YouTube, wat leidt tot een discussie over de mainstream acceptatie van crypto.

Vervolgens duiken we in de fascinerende link tussen rapper D-Double en de cryptowereld en hoe de muziekindustrie wordt beïnvloed door blockchain-technologie. We onderzoeken de versmelting tussen de corporate wereld en de ‘crypto-gekkies’, en wat deze interactie betekent voor de toekomst van financiën. 

Tot slot verkennen we een unieke culturele kwestie: is het mogelijk om Bitcoin als bruidsschat te geven volgens de regels van de Islam?

De Cryptotakkies Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door: ⁠OBA Bijlmerplein⁠ & ⁠Bitvavo⁠.

Links:

  1. Bekijk de aller eerste Bitcoin conferentie via de onderstaande link:
  2. Bekijk de website van Jameson Lopp:

Wil je dieper duiken in deze onderwerpen? Stuur dan een DM naar @cryptotakkies of stuur je vraag naar [email protected] en wij zullen het voor je uitzoeken! 

De Cryptotakkies Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door: OBA Bijlmerplein & Bitvavo.

Zoals jullie ongetwijfeld weten, ontbreekt het aan diversiteit in de techsector, en dat gaan wij veranderen. We willen jongeren laten zien dat ze, ongeacht hun achtergrond (zoals opleiding, etniciteit, etc.), een plek kunnen hebben in de techsector.

“Change the face of tech”

We zijn ontzettend trots dat de OBA in ons de ideale Amsterdamse partner ziet om het kennisniveau op te krikken bij jongeren en jongvolwassenen. Samen zullen we jongeren voorzien van de juiste kennis en hen voorbereiden op (een baan in) de web3-sector, mits ze dat willen natuurlijk.

Luisteren

Ook partner worden van Cryptotakkies 😇 ? Neem dan hier contact met ons op!

Ook interessant