#50 Cryptotakkies Podcast | Bitcoin $35.000

Raoul Esseboom

November 19 2023

Bitcoin $35.000 | “The institutions are coming”

In de nieuwste episode van Cryptotakkies Raoul & Rifa in de opwindende wereld van Bitcoin’s opmars naar 35.000 en de groeiende betrokkenheid van grote financiële instituten. Deze aflevering zoomt in op de positieve wending in cryptosentiment met de waarschijnlijke goedkeuring van de Bitcoin ETF. Raoul en Rifa bespreken ook hun ervaringen op basisscholen waar kinderen al jong leren omgaan met digitaal geld. Hierbij kon een les over bitcoin, nodes en consensus door middel van het NodeSpel natuurlijk niet ontbreken. De aflevering gaat verder met de avonturen van 50 Cent in Bitcoin en benadrukt het belang van T-vormig onderwijs voor wie wil werken in de Web3-sector. Als kers op de taart, de innovatie van ABN AMRO met de groene obligatie op de blockchain. Je kunt namelijk veel meer met digital assets dan alleen virtuele muntjes maken 😌 !

De Cryptotakkies Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door: ⁠OBA Bijlmerplein⁠ & ⁠Bitvavo⁠.

Links:

Links

De Cryptotakkies Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door: OBA Bijlmerplein & Bitvavo.

Zoals jullie ongetwijfeld weten, ontbreekt het aan diversiteit in de techsector, en dat gaan wij veranderen. We willen jongeren laten zien dat ze, ongeacht hun achtergrond (zoals opleiding, etniciteit, etc.), een plek kunnen hebben in de techsector.

“Change the face of tech”

We zijn ontzettend trots dat de OBA in ons de ideale Amsterdamse partner ziet om het kennisniveau op te krikken bij jongeren en jongvolwassenen. Samen zullen we jongeren voorzien van de juiste kennis en hen voorbereiden op (een baan in) de web3-sector, mits ze dat willen natuurlijk.

Luisteren

Ook partner worden van Cryptotakkies 😇 ? Neem dan hier contact met ons op!

Ook interessant