#56 Cryptotakkies Podcast | Bitvavo

Raoul Esseboom

December 12 2023

Bitvavo | “Innovatie & Groei bij onze sponsor”

In deze aflevering van Cryptotakkies richten Raoul & Rifa zich op de indrukwekkende groei en ontwikkelingen van sponsor Bitvavo, niet alleen een toonaangevende Nederlandse crypto-exchange, maar ook een trotse sponsor van onze podcast. Hun steun helpt ons enorm bij onze missie om crypto nauwer te verbinden met educatie. 

We verkennen de mijlpalen van Bitvavo, waaronder de recente regelgevende goedkeuringen in Oostenrijk en Frankrijk, en ontrafelen wat dit goedkeuringsproces inhoudt, maar stellen ook kritische vragen van onze community leden. In een markt vol concurrentie staat Bitvavo nu op namelijk op plaats 51 op CoinMarketCap. We duiken daarom in hun ambities om deze positie verder te versterken.

Verder vieren we samen met Bitvavo hun recente prestaties – het winnen van de Cashcow Award en de Community Award – die hun groeiende invloed in de cryptogemeenschap benadrukken.

Als laatst schakelen we over naar de essentiële vaardigheden die nodig zijn om te werken bij een crypto-exchange zoals Bitvavo. Hierbij leggen we een unieke link tussen Orwell’s “1984” en blockchain, waardoor we de cruciale rol van transparantie en privacy in de blockchainwereld kunnen begrijpen.

De Cryptotakkies Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door: ⁠OBA Bijlmerplein⁠ & ⁠Bitvavo⁠.

Links:

De Cryptotakkies Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door: OBA Bijlmerplein & Bitvavo

Zoals jullie ongetwijfeld weten, ontbreekt het aan diversiteit in de techsector, en dat gaan wij veranderen. We willen jongeren laten zien dat ze, ongeacht hun achtergrond (zoals opleiding, etniciteit, etc.), een plek kunnen hebben in de techsector.

“Change the face of tech”

We zijn ontzettend trots dat de OBA in ons de ideale Amsterdamse partner ziet om het kennisniveau op te krikken bij jongeren en jongvolwassenen. Samen zullen we jongeren voorzien van de juiste kennis en hen voorbereiden op (een baan in) de web3-sector, mits ze dat willen natuurlijk.

Luisteren

Ook partner worden van Cryptotakkies 😇 ? Neem dan hier contact met ons op!

Ook interessant