#55 Cryptotakkies Podcast | CZ Verlaat Binance

Raoul Esseboom

December 12 2023

Een nieuw Tijdperk | “CZ verlaat Binance als CEO”

In deze aflevering van Cryptotakkies belichten we de rol van Raoul als jurylid bij de InHolland International Blockchain Olympiade tijdens DigiQuest. We verkennen de spannende wereld van AI-tools zoals Chat-GPT, en het vermogen om feitelijke actualiteiten te vinden.

De aflevering neemt een serieuze wending met het vertrek van CZ bij Binance als CEO en de enorme boetes van ruim $4.3 miljard dollar en $50 miljoen dollar die Binance en CZ moeten betalen betalen. Volgens Rifa een cruciale gebeurtenis voor de toekomst van crypto-adoptie. 

Tot slot bespreken we het nieuwe partnerschap van Cryptotakkies met de Brede School Gouda, waar we focussen op het onderwijs van basisscholieren over bitcoin, blockchain, en het nieuwe internet.

Een niet te missen aflevering voor iedereen die geïnteresseerd is in de kruising van technologie, onderwijs en de toekomst van crypto!

https://open.spotify.com/episode/73WdQ6eBfj4KwQsW1ZOUWp?si=j71voJa9ScO-P0duN1prjQ

De Cryptotakkies Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door: ⁠OBA Bijlmerplein⁠ & ⁠Bitvavo⁠.

Links:

De Cryptotakkies Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door: OBA Bijlmerplein & Bitvavo

Zoals jullie ongetwijfeld weten, ontbreekt het aan diversiteit in de techsector, en dat gaan wij veranderen. We willen jongeren laten zien dat ze, ongeacht hun achtergrond (zoals opleiding, etniciteit, etc.), een plek kunnen hebben in de techsector.

“Change the face of tech”

We zijn ontzettend trots dat de OBA in ons de ideale Amsterdamse partner ziet om het kennisniveau op te krikken bij jongeren en jongvolwassenen. Samen zullen we jongeren voorzien van de juiste kennis en hen voorbereiden op (een baan in) de web3-sector, mits ze dat willen natuurlijk.

Luisteren

Ook partner worden van Cryptotakkies 😇 ? Neem dan hier contact met ons op!

Ook interessant