#59 Cryptotakkies | Het nieuwe jaar in 🔥

Raoul Esseboom

December 31 2023

Reflectie

Het jaar 2023 markeerde voor ons een tijdperk van het overwinnen van uitdagingen. In het begin leek het een jaar van tegenslagen en onvoorziene hindernissen, typerend voor de grillige natuur van een startup. We hadden te maken met projecten die niet altijd volgens plan verliepen, en soms was het verleidelijk om ons te verliezen in wat er misging. Toch hebben we geleerd om deze tegenslagen te omarmen als onvermijdelijke stappen in onze groei.

Deze ervaringen hebben ons zowel op professioneel als persoonlijk vlak laten groeien.

Cryptotakkies, leren, crypto, google
DNNL Launchpad

Terugblikkend op het jaar, zien we nu duidelijk de vruchten van onze inspanningen. We hebben onze samenwerkingen met diverse onderwijsinstellingen en organisaties voortgezet en zelfs uitgebreid. Dit jaar hebben we toch nog impact kunnen maken bij (en met) klanten en partners zoals Talent & Pro, Hogeschool Rotterdam, Biblioplus, Mbo College Utrecht, Mediawijs, Bredeschool, Prinses Julianaschool, Plaswijckschool, en De Triangel. Een mooie lijst waar we trots op kunnen zijn.

We zijn bijzonder dankbaar voor de steun en het vertrouwenvan onze klanten, studenten en leerlingen. Hun enthousiasme en nieuwsgierigheid zijn een constante bron van motivatie voor ons. Het stimuleert ons om door te gaan met ons werk, om onze cursussen en workshops verder te ontwikkelen en onze passie voor blockchain-technologie en cryptocurrencies te blijven delen.

Met de blik gericht op 2024, zijn we verheugd om onze missie voort te zetten, nog steeds met onze focus op diversiteit in de techsector. We zijn ons bewust van het gebrek aan diversiteit in deze branche, en we zijn vastbesloten om hier verandering in te brengen. We willen jongeren, ongeacht hun achtergrond, laten zien dat er juist voor hen plek is in de techwereld.

“Change the face of tech”

Cryptotakkies, leren, crypto

2024 verder met de OBA

De OBA, onze partner in Amsterdam, deelt onze visie en samen streven we ernaar om het kennisniveau onder jongeren en jongvolwassenen te verhogen. We zijn trots dat we ook in 2024 deze samenwerking kunnen voortzetten, vooral nu er op het gebied van crypto veel spannende ontwikkelingen aanstaande zijn. Samen met de OBA hopen we deze kennis op een toegankelijke manier te kunnen delen met het publiek. 

Samen zullen we jongeren ook in 2024 voorzien van de juiste kennis en hen voorbereiden op (een baan in) de web3-sector, mits ze dat willen natuurlijk.

We kijken uit naar wat het komende jaar gaat brengen en zijn klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en kansen te benutten. Dank aan iedereen die deel heeft uitgemaakt van onze reis in 2023. Laten we samen de toekomst van technologie blijven vormgeven!

Luisteren

Ook partner worden van Cryptotakkies 😇 ? Neem dan hier contact met ons op!

Ook interessant