#64 Cryptotakkies Podcast | “ETF Update”

Raoul Esseboom

February 2 2024

ETF Update | “Nieuwe bull & bitcoin halving”

In deze aflevering delen Rifa en Raoul hun ervaringen en vooruitzichten voor 2024! Rifa gaat in op zijn nieuwe voornemens en Raoul vertelt over zijn nieuwe rol bij BLOX als Crypto Redacteur en zijn gastlessen. Daarbij vieren ze natuurlijk ook het bereiken van 450 abonnees op Spotify en de positieve reacties op de TikTok-content.

Centraal in deze aflevering staat natuurlijk de recente goedgekeurde Bitcoin spot ETF, waarbij de impact en betrokken partijen zoals Grayscale en BlackRock worden genoemd en uiteraard, geanalyseerd. Ook bespreken Rifa & Raoul kort de seizoenscycli in crypto en kijken ze terug -en speculeren ze op het begin van een nieuwe bullmarkt, die mogelijk ook wordt gedreven door de aanstaande Bitcoin halving.

De podcast wordt afgesloten met een blik op de toekomst: wat staat ons te wachten in de cryptomarkt van 2024, met name rond de halving en nieuwe regelgevingen? En natuurlijk: Ons halving event in april!!

Blijf op de hoogte van ons aanstaande halving event in april via onze sociale kanalen: TikTok, Instagram en LinkedIn. 

De Cryptotakkies Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door: ⁠OBA Bijlmerplein⁠ & ⁠Bitvavo⁠.

Links:

De Cryptotakkies Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door: OBA Bijlmerplein & Bitvavo

Zoals jullie ongetwijfeld weten, ontbreekt het aan diversiteit in de techsector, en dat gaan wij veranderen. We willen jongeren laten zien dat ze, ongeacht hun achtergrond (zoals opleiding, etniciteit, etc.), een plek kunnen hebben in de techsector.

“Change the face of tech”

We zijn ontzettend trots dat de OBA in ons de ideale Amsterdamse partner ziet om het kennisniveau op te krikken bij jongeren en jongvolwassenen. Samen zullen we jongeren voorzien van de juiste kennis en hen voorbereiden op (een baan in) de web3-sector, mits ze dat willen natuurlijk.

Luisteren

Ook partner worden van Cryptotakkies 😇 ? Neem dan hier contact met ons op!

Ook interessant