#68 Cryptotakkies Podcast | “Get Rich”

Raoul Esseboom

March 23 2024

Get Rich | “Halving, Rijkdom & marktinzicht”

In deze gruwelijke episode , die we trouwens voor het eerst opnemen met live publiek en een speciale gast, duiken we diep in de altcoins met niemand minder dan Michaël van de Poppe, aka Crypto Michaël. 

We bespreken daarbij ook de laatste ontwikkelingen rond de Bitcoin ETF en de huidige prijs van Bitcoin en de impact die dit kan hebben op altcoins. Ook kijken we vooruit naar de aankomende halving en de mogelijke gevolgen voor de marktcyclus.

Een belangrijk thema van deze aflevering is natuurlijk’ Hoe word je rijk met crypto?’. 

Michael deelt zijn inzichten over de markt, waaronder de ‘trucjes die niemand vertelt’, financiële rijkdom met cryptocurrencies, en de verschillende fases van de markt. We bespreken ook de hypes in de markt, zoals privacy, smart contracts, layer ones en twos, DEXes, NFT’s, en AI, en verkennen de opkomst van Real World Assets en ERC-404.

Kortom een aflevering vol met diepgaande gesprekken en waardevolle inzichten die je niet wilt missen, of je nu een crypto-enthousiasteling of beginner bent!

De Cryptotakkies Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door: OBA Bijlmerplein & Bitvavo

Zoals jullie ongetwijfeld weten, ontbreekt het aan diversiteit in de techsector, en dat gaan wij veranderen. We willen jongeren laten zien dat ze, ongeacht hun achtergrond (zoals opleiding, etniciteit, etc.), een plek kunnen hebben in de techsector.

“Change the face of tech”

We zijn ontzettend trots dat de OBA in ons de ideale Amsterdamse partner ziet om het kennisniveau op te krikken bij jongeren en jongvolwassenen. Samen zullen we jongeren voorzien van de juiste kennis en hen voorbereiden op (een baan in) de web3-sector, mits ze dat willen natuurlijk.

Luisteren

Ook partner worden van Cryptotakkies 😇 ? Neem dan hier contact met ons op!

Ook interessant