#69 Cryptotakkies Podcast | “Flippen”

Raoul Esseboom

March 25 2024

Flippen | “Van burgers, naar Coins”

In deze live episode, vergezeld door ons publiek, mogen we de energieke Meyade Curfs van Bybit verwelkomen! Meyade neemt ons mee op zijn reis van het flippen van burgers naar het werken bij een van de top crypto exchanges van de wereld, en deelt zijn kijk op vriendschap en relaties binnen deze dynamische industrie.

We verkennen wat het betekent om te werken bij een internationale exchange, hoe Meyade’s verhuizing van Dubai naar Nederland zijn leven en percepties heeft veranderd, en hoe recente Bitcoin-correcties en de halving de markt vormgeven. Daarbij blikken we ook vooruit op de verwachte bullmarkt van 2024 – 2025 en bespreken we strategieën voor profit taking.

Raoul vertelt over het schrijven bij BLOX, het onderwijzen aan de Hogeschool Rotterdam en het aanstaande Bitcoin halving event. Cryptotakkies groeit namelijk gestaag en is zelfs binnenkort in het Westland Theater te vinden. Daarbij roept Raoul iedereen op om Cryptotakkies te volgen op TikTok, omdat we graag voor de zomer onze 10k-volgers milestone willen bereiken!

We sluiten af met Meyade’s persoonlijke tips voor het bereiken van succes in de crypto-industrie. Als je deze podcast tof vond, laat het ons weten in de comments en laat ons weten welke gasten je graag zou willen horen in toekomstige afleveringen.

Abonneer, deel en help ons om die 1000 volgers op Spotify te bereiken!

De Cryptotakkies Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door: OBA Bijlmerplein & Bitvavo

Zoals jullie ongetwijfeld weten, ontbreekt het aan diversiteit in de techsector, en dat gaan wij veranderen. We willen jongeren laten zien dat ze, ongeacht hun achtergrond (zoals opleiding, etniciteit, etc.), een plek kunnen hebben in de techsector.

“Change the face of tech”

We zijn ontzettend trots dat de OBA in ons de ideale Amsterdamse partner ziet om het kennisniveau op te krikken bij jongeren en jongvolwassenen. Samen zullen we jongeren voorzien van de juiste kennis en hen voorbereiden op (een baan in) de web3-sector, mits ze dat willen natuurlijk.

Luisteren

Ook partner worden van Cryptotakkies 😇 ? Neem dan hier contact met ons op!

Ook interessant