#60 Cryptotakkies Podcast | “Welkom 2024”

Raoul Esseboom

January 7 2024

Welkom 2024 | “Het einde & een nieuw begin”

Happy New BULL Year (hopelijk)!! In deze feestelijke aflevering reflecteren Rifa en Raoul op de spannende momenten van het afgelopen jaar en blikken vooruit op 2024. We beginnen met onze ervaringen tijdens de Launchpad Demoday waar Raoul een onvergetelijk moment mocht mee maken: pitchen in het hoofdkantoor van Google!

Dan zoomen we in op de indrukwekkende prestaties van Bitcoin en ETH in het afgelopen jaar, en bespreken we hoe we dit jaar toch langzaam uit de bearmarkt zijn geklommen. En dat hebben wij zelf ook gemerkt met Cryptotakkies. We zijn ook dit jaar weer trots op de impact die we hebben gemaakt in organisaties en scholen, en onze deelname aan belangrijke evenementen zoals de Dutch Blockchain Week & DigiQuest. 

Blikkend op 2024, verkennen we wat het jaar ons zal brengen, inclusief de halving van Bitcoin in april, de aankomende MICA-regelgeving, en de verwachte ontwikkelingen in crypto-regelgeving. We bespreken ook onze plannen voor fysieke events in samenwerking met OBA waar we jou willen zien en ons nieuw cursus materiaal! 

Tot slot delen we hartverwarmende feedback van onze cursisten en delen we hoe we jou de komende periode toch van informatie gaan voorzien terwijl wij ons voorbereiden op het derde seizoen! Blijf ons volgen op social media voor updates over onze evenementen, and stay blessed in 2024!!

De Cryptotakkies Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door: ⁠OBA Bijlmerplein⁠ & ⁠Bitvavo⁠.

Links:

De Cryptotakkies Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door: OBA Bijlmerplein & Bitvavo

Zoals jullie ongetwijfeld weten, ontbreekt het aan diversiteit in de techsector, en dat gaan wij veranderen. We willen jongeren laten zien dat ze, ongeacht hun achtergrond (zoals opleiding, etniciteit, etc.), een plek kunnen hebben in de techsector.

“Change the face of tech”

We zijn ontzettend trots dat de OBA in ons de ideale Amsterdamse partner ziet om het kennisniveau op te krikken bij jongeren en jongvolwassenen. Samen zullen we jongeren voorzien van de juiste kennis en hen voorbereiden op (een baan in) de web3-sector, mits ze dat willen natuurlijk.

Luisteren

Ook partner worden van Cryptotakkies 😇 ? Neem dan hier contact met ons op!

Ook interessant